onze Spionagefolie is genomineerd als product van Made In Kempen

Zien Zonder Gezien te Worden: Onze unieke spionagefolie is één van de 20 genomineerden in de wedstrijd “Favoriet Product van de regio Kempen” van Made In Kempen. Onze spionagefolie zorgt voor meer privacy dan gewone spiegelfolies. De ultieme bekroning van 30 jaar eigenzinnig ons ding te doen met glasfolies

Geplakt op toplocaties, zoals de Europese President, de VIP ingang van de Europese Raad en bij ex Premier Wilfried Martens. Hangt op tientallen State of the art politiekantoren (waaronder de Luchthaven van Zaventem) en bij de legertop in Brussel.

Gebruikt door alle grote televisiezenders voor verborgen camera opnames voor tv-programma's, met HoeZalIkHetZeggen en Hotel Römantiek als bekendste programma’s.

Musea: Imperial War Museum (Londen) en KMSKA Antwerpen. In het Museum voor Schone Kunsten vindt de uitreiking van de award trouwens plaats.

De Anti Spy folie is nog straffer wegens ook 's nachts spiegelend (FOD Buitenlandse Zaken). Dus wanneer absolute privacy een must is.

Ook het bedrijfsleven kent de voordelen van deze glasfolies: in scholen, productiehallen, winkel(ketens), observatieruimtes, marktonderzoeksbureaus, …

Niet zomaar een folie-tje, de spionagefolies van Media Noord Raamfolies

 

Stemmen voor de spionagefolie van Media Noord Raamfolies uit Hoogstraten kan op https://www.made-in.be/stem/

Meer informatie over de unieke spionagefolie vind je op https://www.medianoord.be/spionagefolie

Terug naar overzicht