Spionagefolie

spion spiegel folie spionagefolie folies filmen mirrored folie films
spion spiegel folie spionagefolie folies filmen mirrored folie films

Referenties van spionagefolie »

Retail

Nogal wat winkels en winkelketens laten de unieke Media Noord spionagefolie kleven op binnenramen (ramen waar geen direct zonlicht op staat en meestal binnen in het gebouw).

Vaak wil je zien zonder gezien te worden. Als winkelier wil je de klanten in het oog kunnen houden of observeren. Zonder dat de klant merkt dat hij gezien wordt. Of wil je als handelaar niet dat de klanten in de winkel de zaakvoerder of gerant kunnen zien. Typisch voorbeeld zijn de ramen achter de kassa van winkels en winkelketens. Vroeger werd een rolgordijntje achter de kassa van een winkel gebruikt, wanneer de gerant zijn geld aan het tellen was. Als het gordijntje naar beneden was, was dat het moment voor overvallers om toe te slaan. Zeker nu wanneer er minder en minder cash geld in omloop is. Met de spionagefolie weet een potentiële overvaller niet wat er zich in het kantoor van de gerant afspeelt.

Veiligheidsdiensten

Veiligheidsdiensten en bewakingsdiensten “verstoppen” zichzelf graag.
Zij kunnen ongegeneerd observeren, zonder dat de bezoeker doorheeft dat hij in de gaten gehouden wordt. Zo plakten we onze unieke spionspiegelfolie op de gang van het kantoor van Europees President Herman Van Rompuy.

Productiehallen

In productieruimtes en -hallen kan de productieleider zijn personeel onopgemerkt in het oog houden. Zo bewaart hij de controle over zijn medewerkers.

Observatieruimte in instellingen, psychiatrie, politiediensten, snoezelruimtes

Ook in de medische wereld bewijst onze spionagefolie zijn nut. Medici kunnen hun patiënten en bewoners observeren en zo wordt de spionspiegel een echte observatiefolie. Even goed toepasbaar voor psychologische testen, interviews, enz.

Televisie en theater

Bij een televisieprogramma met verborgen camera is het uiteraard de bedoeling dat de cameraman niet zichtbaar is.
Het glas ziet eruit als een normale spiegel.

Onze spionagefolie werd onder andere gebruikt door "Wauters vs Waes vs Wham" (De Ideale Wereld), de reclamespot voor Pizzahut en "Ooit komt het goed" (één). Meer informatie zie onze cases.

Ook voor een “spiegel met geesten” in het theater werd deze folie gebruikt.

Televisiescherm onzichtbaar maken

Ook voor winkels is deze spionspiegelfolie perfect toepasbaar, net als in een modern interieur.
De folie maakt een televisiescherm “onzichtbaar” achter een spiegel. Onder andere door ons toegepast aan de pashokjes van de winkel Tommy Hilfiger in Nederland.
Deze folie is perfect geschikt voor een strak interieur of een discotheek, waar je de televisie enkel ziet staan wanneer deze speelt.

Uiteraard plaatsen we ook alle types van spiegelfolies en spiegelende warmtewerende folies.

Referenties van spionagefolie »