Antibacterieel

Antibacteriële kunststoflamellen

Onze kunststoflamellen hebben een geïntegreerde antibacteriële bescherming. Dit is uniek op de markt van de raamdecoratie. Dit systeem elimineert snel en efficiënt alle bacteriën die op de lamellen terechtkomen.  Het werkt dag in dag uit, jaar na jaar. Het maakt van uw woning of gebouw een veilige en gezonde plaats om te leven. Deze kunststoflamellen zijn uitermate geschikt voor ruimtes in een medische omgeving (ziekenhuizen, zorginstellingen, rust- en verzorgingshuizen, operatiekwartieren, enz.).

De kunststoflamellen zijn 89 of127 mm breed en beschikbaar in drie verschillende kleuren: wit, beige en grijs.

De kunststoflamellen met ingebouwde antibacteriële bescherming maken van elk gebouw een gezonde plaats voor uzelf, uw gezin, uw medewerkers, uw klanten of patiënten.  Producten met deze antibacteriële werking werden getest in gerenommeerde onderzoekslabo’s als l’Institut Pasteur, Law Laboratories en het IMSL-Labo (UK).  Steeds weer bewezen wetenschappelijke tests dat de antibacteriële werking wel degelijk schadelijke schimmels en bacteriën doodt.

Antibacteriële veiligheidsfolie voor de voedingsindustrie

Niet alleen in een medische of farmaceutische omgeving bewijst de antibacteriële behandeling van de kunststof-pvc-lamellen zijn nut.

Media Noord is de absolute specialist op vlak van veiligheidsfolie in de voedingssector en voedingsnijverheid.

Onze doorzichtige en onzichtbare veiligheidsfolies worden gekleefd op de bestaande beglazing en maken dat het glas de kwaliteit van veiligheidsglas sterk benadert.

Deze safetyfilms en veiligheidsfolies kunnen ook afgewerkt worden met onze unieke antibacteriebehandeling. Hierdoor bieden ze een dubbele bescherming: ze houden het glas niet alleen bijeen in geval van breuk, maar doden ook schimmels en bacteriën.
Uiteraard worden deze raamfolies geplaatst (in het kader van BRC, IFS en HACCP) en afgeleverd met de nodige attesten voor uw audit / auditeur.

10 voordelen van de antibacteriële werking

  1. Het beschermt preventief en 24/7 tegen de meest voorkomende schadelijke bacteriën.
  2. De reeds aanwezige bacteriën worden voor 99 % snel en doeltreffend gedood.
  3. Het draagt bij tot een gezonde en zuivere werkplek of leefruimte.
  4. Schimmels maken op uw lamellen geen kans!
  5. Het voorkomt het ontstaan van onaangename geuren.
  6. Het beperkt het risico op infecties.
  7. Uw raamdeco is hygiënisch, zonder dat dit de poetsbeurten vervangt.
  8. Het komt het imago van uw bedrijf ten goede en wekt het vertrouwen van uw klanten, patiënten of bezoekers.
  9. Het verzekert u en uw gezin van een gezond en zuiver huis, veilig voor kinderen.
  10. Het is pure wetenschap dat in 99,7 % van de gevallen de staphylococcus aureus na vierentwintig uur geen schijn van kans maakt.