Antigraffitifolie en antikrasfilm

anti graffiti anti krasfolie, raamfolie op glas plakken om krassen en graffiti te voorkomen
anti graffiti anti krasfolie, raamfolie op glas plakken om krassen en graffiti te voorkomen

Referenties van antigraffitifolie en antikrasfilm »

Winkeletalages zijn soms het doelwit van vandalen. Door de plaatsing van een antigraffitifolie worden beschadigingen van het glas vermeden. De graffiti wordt gespoten op de folie, die achteraf gemakkelijk verwijderd kan worden. Graffiti verwijderen van glas laat altijd zijn sporen na. Nu worden de sporen achtergelaten op de folie. Door een nieuwe folie te plaatsen is het glas opnieuw beschermd.

Antikrasfilm

Winkelruiten in de stad worden soms door vandalen bekrast. De 100 micron dikke veiligheidsfolie wordt nu bekrast. Het glas blijft ongeschonden.

De antigraffitifolies zijn volledig transparant en glashelder en daardoor ook onzichtbaar voor de vandalen.

Niet alleen winkeletalages kunnen door deze folie beschermd worden. Maar ook de ramen van voertuigen, zoals tram, metro en bussen. Ook reclamepanelen, wegenkaarten, telefooncellen, bushaltes, ...

Antispetterfolie voor de industrie

Ook de industrie heeft onze antigraffitifolie ontdekt, wegens het gemakkelijk hernieuwen van deze film.

Zo plaatsten we deze folie als antispetterfolie op de ramen van controlekamer van brandwerende panelen (Promat). Tijdens de productie komen er regelmatig spetters van hun producten op het glas. Wanneer de ramen niet meer doorzichtig zijn, verwijderen we deze folie en kleven we een nieuwe.

Referenties van antigraffitifolie en antikrasfilm »