De specialist in verborgen camera glasfolies voor TV programma's

Alle grote televisie zenders en productiehuizen vinden hun weg naar Media Noord Raamfolies : één, Canvas, Vier, Vijf, VTM, Kanaal Z, ATV. De absolute specialiteit is de vakkundige plaatsing van verborgen camera folies, waarbij de camera verstopt wordt achter een spiegelende raamfolie.

De meeste televisie kijkers hebben enorm gelachen met de "neplift" van Hotel Römantiek (Vier). De camera zat hier verstopt achter een spiegelfolie van Media Noord.

Voor de tweede reeks van Hoe Zal ik Zeggen (met Jens Dendoncker op VTM) plakte Media Noord op vijf verschillende locaties de verborgen camera glasfolie. Bekende figuren zoals Alex Agnew, Laura Tesoro en Matthias Coppens werden voor de gek gehouden.

Anderhalf jaar eerder werd Matthias Coppens al gefilmd (met een door ons verborgen camera) voor Copy Beest op één

Voor Cinema Canvas werden televisie trailer opnames gemaakt in Antwerpen centrum met onze folie.

De (nep) spiegel in de toiletten van het Vier programma De Sollicitatie was ook een installatie van Media Noord Raamfolies.

Be You(tiful) op Vijf maakte in de zomer 2015 gebruik van de Media Noord spionagefolie voor een verborgen camera opname. Ook voor het één programma Ooit Komt het Goed van productiehuis Alaska TV werd de camera letterlijk in de kast verstopt.

Voor de VTM fictie serie De Infiltrant werd de verborgen camera glasfolie gebruikt als observatiespiegel in een Spaanse politiecel.

Het politiekantoor kreeg trouwens een blauwe transparante glasfolies op de kantoren van de inspecteurs.


De Media Noord glasfolies zijn niet alleen op het kleine scherm te zien. Ook voor film producties doen Directors of Photography, decorbouwers en camera mensen een beroep op Media Noord Raamfolies.
Voor Het Tweede Gelaat (regisseur Jan Verheyen) werd een licht filterende glasfolie geplaatst op het (nep) politie kantoor. Voor de Nederlandse en Belgische film Loft (regisseur Erik Van Looy) werd een blauw/groene folie (om een nacht effect te krijgen) door MediaNoord geplakt.

Erik Van Looy is trouwens al jaar en dag de presentator van De Slimste Mens ter Wereld : het logo hiervan werd in zandstraalfolie geplaatst op de vergaderzalen SBS Belgium (het moederhuis van Vier / Vijf TV). Bij productiehuis Warner Bros. International Television Production werd de medische ruimte voorzien van zandstraalfolie.

Voor Make Belgium Great Again (VTM) werd op de studio een lichtwerende glasfolie aangebracht.

Diezelfde folie werd eerder geplakt bij Star Academy (VTM) en Beenhouwerij Van Genechten (Van Vlees & Bloed) van productiehuis Woestijnvis.

Daarnaast plakten we voor Woestijnvis onder andere voor Neveneffecten, Basta en De Ideale Wereld.

Bij Blind Getrouwd 2018 was er bij het terugkeer moment van de koppels in de feestzaal (op locatie) het probleem van te veel weerkaatsing van de camera mensen in het glas van de orangerie. Met een out of the box oplossing werd het probleem van de weerkaatsing door Media Noord Raamfolies uit Hoogstraten opgelost.

Laat dat net de specialiteit van dé Raamfoliespecialist zijn : met een niet traditionele oplossingen de problemen van camera mensen, producers, DOPpers en regisseurs oplossen.

Meer informatie over de Media Noord verborgen camera glasfolies (opgelet : enkel voor televisie pro's, SPOILER ALERT) klik door naar : https://lnkd.in/dRMbtNu

Terug naar overzicht