Anti Spy Folie voor FOD Buitenlandse Zaken

Reeds 30 jaar (sinds 1993) plakt Media Noord alle soorten spiegelfolies en spionagefolies, voornamelijk omwille van het anti inkijk effect. De allernieuwste antispy folie werd geplakt bij de FOD Buitenlandse Zaken en aan de VIP ingang van de Europese Raad, in hartje Wetstraat in Brussel.  

De dispatching bij de FOD Buitenlandse Zaken was dag en nacht bemand tijdens de coronaperiode, aangezien constant reisadviezen gegeven worden.

De FOD Buitenlandse Zaken deed een beroep op Media Noord Raamfolies uit Hoogstraten voor de plaatsing van hun allernieuwste AntiSpyFolie op de ramen van de dispatching in de Karmelietenstraat in Brussel.

Deze erg spiegelende glasfolie zorgt er niet alleen tijdens de dag maar ook ’s nachts (dat is nieuw!) voor dat er niet naar binnen kan gekeken worden, terwijl de security nog altijd naar buiten kan kijken.

Eerder werd deze folie ook al geplakt op de portiersruimte aan de VIP ingang van de Europese Raad

meer informatie hierover : https://www.medianoord.be/nieuwsbericht/media-noord-raamfolies-al-10-jaar-leverancier-bij-de-europese-raad-20211217

En bij ex premier Wilfried Martens : klik door naar https://www.medianoord.be/referentie/anti-spionagefiolie-wilfried-martens

#zienzondergezienteworden

Terug naar overzicht