1985 op één

Voor een keer geen blik achter de schermen: Reeds in 2021 plakten we een witte anti inkijk werende glasfolie op de ramen van het indrukwekkende kledingmagazijn van deze prestigieuze zondag avond fictie reeks 1985 over de Bende Van Nijvel op één. Elke outfit in de reeks dateert uit de jaren tachtig. Niet alleen van de hoofdacteurs maar ook van de figuranten. Zij konden in alle rust hun outfits passen in een (tijdelijk) kleding magazijn in het Brusselse, afgeschermd van nieuwsgierige en ongewenste blikken. Ook geeft de witte glasfolie een properder en professioneler effect dan de ramen met papier "af te plakken".

Het is niet de eerste keer dat onze glasfolies hun weg vinden naar het grote en het kleine scherm voor Eyeworks producties : Zo plakten we onze glasfolies voor onder andere de film Het Tweede Gelaat van regisseur Jan Verheyen en de televisie serie De Infiltrant (in 2022 werd deze heruitgezonden op VTM).

De Hoogstraatse glasfolies vinden hun weg naar alle Vlaamse televisiezenders (één, Canvas, VTM, Play 4, ja zelfs Kanaal Z en regionale zender ATV).

Terug naar overzicht