zandstraalfolies op ramen bij Botanic Sanctuary

Een perfecte afwerking ? Daar gaan we elke dag voor. De lat ligt enorm hoog bij het Botanic Sanctuary Hotel, het eerste 5 Star Superior Hotel in Antwerpen. Recent opende ook de Botanic Health Spa, goed voor 1.000 m² aan luxe wellness vlak tegen de botanische tuin. De architecten kozen voor een glazen deur met kathedraal glas tussen de behandelruimtes en toiletten. Om de inkijk toch nog extra te blokkeren plaatste Media Noord Raamfolies een zeer lichte zandstraalfolie op dit glas. Belangrijk was dat de structuur van het glas nog zichtbaar was en er toch nog zo veel mogelijk licht binnen kon komen. Geen sinecure maar wel een job volledig op onze maat.

Met meer dan 50 types zandstraalfolies van diverse fabrikanten levert en plaatst Media Noord Raamfolies het grootste assortiment aan zandstraalfolies op de markt in Vlaanderen.

Wist je trouwen dat we ook een decoratieve glasfolie met kathedraal glas kunnen installeren op uw bestaande beglazing. Kathedraal glas is gewild in de horeca sector en voor televisie decors.

Terug naar overzicht