Verborgen camera folie voor Hoe Zal Ik Het Zeggen

Voor het derde jaar op rij doet televisie productiehuis Shelter een beroep op de verborgen camera glasfolie voor Hoe Zal Ik Het Zeggen voor de cruciale opnames. Hiermee versterkt Media Noord zijn marktleider positie op vlak van plaatsen en installeren van glasfolies voor verborgen camera opnames voor televisieprogramma's.

Ook al worden de camera's kleiner en kleiner, soms bieden bemande camera's meer mogelijkheden en meer bewegingsvrijheid voor de camera mensen.

In het seizoen 2021 installeerde Media Noord Raamfolies hun spiegelende raamfolies voor de opnames met onder andere Sam Gooris en Dina Tersago

In beide gevallen werd er probleemloos van buiten naar binnen gefilmd, wat geen evidentie is met spiegelfolies.
Langs de buitenkant bouwt het productie team van Shelter eigenlijk een "shelter", waarachter of waaronder de camera man zit. 
Media Noord plakt de glasfolie en zo lijkt het glas een spiegel.

In eerdere seizoenen van HoeZalIkHetZeggen werden onder andere ook Matthias Coppens, Laura Tesoro en Alex Agnew gefilmd door de Media Noord Raamfolies.

 

De Media Noord glasfolies vinden hun weg naar vrijwel alle productiehuizen en alle televisiezenders : één, Canvas, Vier, Vijf, VTM, Kanaal Z, ATV.

Lees hierover meer op https://www.medianoord.be/nieuwsbericht/de-specialist-in-verborgen-camera-glasfolies-voor-tv-programma-s-20190205 

Terug naar overzicht