Nokia Siemens Networks Herentals, Mons, Luxemburg, Nederland

Nokia Siemens Networks verhuisde naar hun nieuwe gebouw in Herentals, vlak tegen de E313 autosnelweg.

Om inkijk te vermijden en te verhinderen dat men tegen de glazen wanden zou lopen wordt een strook zandstraalfolie TR 101 geplaatst op hoogte 120 cm, met daarin een uitgesneden 'wave' in 3M frosted crystal folie.

Zo bekom je een effect van twee tinten zandstraalfolie.
Deze wave is gebaseerd op het NSN (Nokia Siemens Networks) logo en loopt doorheen het ganse gebouw door, op de diverse verdiepingen, enkele honderden meters lang.

Meer dan tevreden van het resultaat op de glazen wanden van de diverse verdiepingen in Herentals, werd ook voor het nieuwe gebouw / verstiging in het Waalse Mons, Luxemburg en Nederland dezelfde folie met zandstraalmotief besteld.

In de centrale inkomhal van het nieuwe gebouw werd ook een uitgefreesd logo (freesletter) geplaatst van de NSN Wave.

Onze plaatsingsdienst kleeft ook uw glasfolies doorheen gans Europa.

Alle ramen van alle glazen scheidingswanden op alle verdiepingen werden door ons voorzien van deze unieke zandstraalfolie. Ondertussen zijn een aantal verdiepingen verhuurt.  Deze neutrale uitsnijding in de zandstraalfolie heeft minder en minder betekenis.  Ondertussen is NSN veranderd van logo. Maar de "wave" op basis van het logo blijft nog altijd een speels effect.

Voor de Nederlandse vestiging werd geopteerd om de frosted crystal inleg van de wave te vervangen door dezelfde kleur zandstraalfolie als de rest van de wave. Ook al geeft de ingelegde frosted crystal wave nog altijd een zeer "sprankelend" effect.

 

 

Terug naar overzicht