zandstraalfolie glazen wand Art Of Vanity - Hasselt

Bij Art of Vanity in Hasselt kon je kennis maken met de creaties van Boris Schipper en Tomas Pedrosa Arques. Dit designerduo kreeg (inter)nationale bekendheid dankzij Eurosong 2006.

Art Of Vanity ontwierp het pythoncorset van Roxane en de bustierjurk die Katherine droeg tijdens de voorronden.  Als kroon op het werk mochten Boris en Tomas de jurk ontwerpen die door Kate Ryan werd gedragen tijdens de halve finale van het Eurovisie Songfestival 2006 in Athene.

Daarnaast tekenden zij voor de podiumkleding van Deborah Ostrega voor haar Amerikaanse tournee met Praga Khan, het korset en de broek die Natalia droeg tijdens haar "Back For More"-tour en alle outfits voor de "Natalia meets the Pointer Sisters"-concerten. De heren ontwierpen ook de jurken van Geena Lisa in "Dans Mondial" en van Francesca Vanthielen in "Sterren op de Dansvloer".

De volledige glazen achterwand van de winkelruimte werd voorzien van een zandstraalfolie, zodanig dat de (niet alleen de bekende) klanten rustig kunnen kiezen en passen van hun designer collectie.

Terug naar overzicht