SQUID zelfklevend textiel bij Marylise & Rembo styling Fashion Group

Bij bruidsmodemerken Marylise & Rembo Styling weten ze wat mooie stoffen zijn. Op de glazen wanden van hun nieuwe kantoor in Antwerpen werd het zelfklevende textiel Squid door Media Noord geplaatst om de inkijk te beperken.

Marylise & Rembo styling Fashion Group designt exclusieve bruidsmode in Antwerpen.

Met de mooiste stoffen maken ze bruidsjurken van de merken Marylise en Rembo Styling.

Om meer privacy in hun kantoor te krijgen en de inkijk te beperken, plaatste Media Noord Raamfolies Squid op de glazen wanden van hun nieuwe kantoor.

Niet alleen het privacy effect was belangrijk. Dit is echt gordijnstof (zelfklevend). Hierdoor werd de stof ook geluidsdempend op de glaswand.

Squid is een zelfklevende, transparante stof voor raambekleding die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar die overdag de inkijk belemmert.

Het effect van Squid is vergelijkbaar met dat van een voile gordijn, maar zijn unieke textuur geeft een warm, natuurlijk gevoel. 

Dankzij zijn open weefsel biedt Squid zowel transparantie en privacy en ondersteunt het zo een open, ruimtelijke en minimalistische stijl.

Squid is verkrijgbaar in vijf kleuren die zorgvuldig geselecteerd zijn zodat ze passen in elke interieurstijl: Chalk, Bone, Oak, Ash en Rock

Media Noord Raamfolies beschikt over folie kleef ervaring sinds 1993 en is dé expert op vlak van privacy oplossingen op uw kantoor met glasfolie en raamfolies.

 

Benieuwd naar de collecties van de bruidsmode : klik naar https://www.mrfg.be/

Terug naar overzicht