Media Noord is sinds 2011 leverancier bij de Europese Raad in Brussel

In de centrale inkomhal van het Europagebouw in Brussel, vlak naast het ‘Ei van Van Rompuy’, plaatste Media Noord Raamfolies matte anti-doorloop zandstraalfolies voor de Brexit besprekingen. Sinds 2011 plaatst Media Noord Raamfolies op regelmatige basis zijn glasfolies bij de Europese Raad.

In volle Brexit onderhandelingen werden de zandstraalfolies op ramen naast het Ei van Van Rompuy geplaatst.

Onze zandstraalfolies werden eerder ook al geplakt op de vernieuwde hoofdingang aan de accreditatiebaliel van de Europese Raad, de medische dienst, het data center en de VIP ingang van het Justus Lipsiusgebouw.

Eind 2018 kreeg ook de buiten portiersloge aan de nieuwe VIP ingang van de Europese Raad (Europagebouw in Brussel) onze unieke spionagefolie. 

Deze glasfolie zorgt ervoor dat je kan zien zonder gezien te worden, omwille van zijn spiegelend effect aan de buitenkant.

Media Noord Raamfolies plakte voor de Europese Raad in Brussel niet enkel in het Justus Lipsiusgebouw en Europagebouw.

In december 2013 werd op een nacht maar liefst 115 m² zandstraalfolie geplakt op het Lex gebouw, in het kader van een Europese Top.

 

Media Noord Raamfolies kreeg grote nationale bekendheid wegens twee plaatsingen (van telkens 140 vierkante meters glasfolie) naar aanleiding van het bezoek van de Amerikaanse President Obama aan Brussel.

Terug naar overzicht