Foto zandstraalfolie apengebouw Zoo Antwerpen toegevoegd aan 'hall of fame' van de MacTac Creative Awards

Ons oerwouddesign voor Zoo Antwerpen werd opgenomen in de "hall of fame" van de MacTac Creative Awards. Fier om Media Noord Raamfolies tussen de (vooral internationale) winnaars te zien staan op de website. Het oerwoud design is langs beide zijdes van het glas zichtbaar en is hierdoor veel meer dan een simpel printje op een zandstraalfolie.

In opdracht van de Zoo van Antwerpen werd een oerwoud design digitaal geprint op zandstraalfolie waardoor de mannetjes gorilla’s de vrouwelijke chimpansees niet meer kunnen zien zitten in de naastgelegen kooi.

Het Media Noord project kon de internationale vakjury van de MacTac Creative Awards dermate bekoren dat het in de "hall of fame" van hun website werd opgenomen. .

Dit is het in eigen huis ontwikkelde Frostbright (digitaal beprinte glasfolie met de looks van gezandstraald glas). Hierdoor is het beeld (van een oerwoud) langs beide kanten van de chimpansee kooi zichtbaar. Al het licht wordt nog doorgelaten.

Om de bezoekers toch nog in de kooi van de chimpansees binnen te laten kijken, werden machinaal cirkels / openingen gesneden op diverse (oog) hoogtes. Op die manier kunnen de bezoekers van de Antwerpse Zoo toch nog de chimpansees zien zitten. De gorilla’s kijken op een wand met een natuurlijke habitat.

Eerder was dit project van Media Noord Raamfolies de runner up in de wedstrijd Proud2Share van Vink Kunststoffen.

meer info over dit project : klik door naar https://www.zandstraalfolies.be/nl/zoo

 

Terug naar overzicht