Botanic Health Spa, de wellness van het vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary Antwerp kiest voor de zandstraalfolie van Media Noord Raamfolies

De lat ligt enorm hoog bij het Botanic Sanctuary Hotel, het eerste 5 Star Superior Hotel in Antwerpen. Dat kan je zien in de VTM-serie Achter de Sterren. Recent opende ook de Botanic Health Spa, goed voor 1.000 m² aan luxe wellness vlak tegen de botanische tuin in hartje Antwerpen aan de Leopoldstraat.

De architecten kozen voor een glazen deur met kathedraal glas tussen de behandelruimtes en toiletten. Om de inkijk toch nog extra te blokkeren plaatste Media Noord Raamfolies uit Hoogstraten een zeer lichte zandstraalfolie op dit glas. Belangrijk was dat de structuur van het glas nog zichtbaar was en er toch nog zo veel mogelijk licht binnen kon komen. Geen sinecure maar wel een job volledig op onze maat.

Met meer dan 50 types zandstraalfolies van diverse fabrikanten levert en plaatst Media Noord Glasfolies het grootste assortiment aan zandstraalfolies op de markt in Vlaanderen.

Wist je trouwens dat we ook een decoratieve glasfolie met kathedraal glas kunnen installeren op uw bestaande  beglazing. Kathedraal glas is gewild in de horeca sector en voor televisie decors.

Terug naar overzicht