Award voor zandstraalfolie op apen gebouw van Zoo Antwerpen

Onze zandstraalfolie voor de apen van de Antwerpse bezorgde ons een award. De trofee staat mooi te blinken op ons kantoor. 

De mannelijke gorilla’s van de Antwerpse Zoo hadden te veel interesse in de vrouwelijke chimpansees, in de naast gelegen kooi.  Om het binnen kijken te verhinderen werd een beroep gedaan op Media Noord Raamfolies uit Hoogstraten. We plaatsten een digitaal beprinte glasfolie met het design van een oerwoud. Zo hebben zowel de chimpansees als de gorilla’s het beeld van een oerwoud en kunnen ze elkaar toch niet zien. Dit terwijl er geen lichtverlies is in de kooi van de chimpansees. Op diverse hoogtes werden “kijkgaten” voor de bezoekers in de folie gemaakt, zodanig dat de bezoekers nog altijd in de kooi van de chimpansees door de bezoekers kan gekeken worden.

Proud2Share Award

Dit project was één van de 190 inzendingen voor Proud2Share, een wedstrijd voor creatieve projecten met Vink producten. De kunststof groothandel uit Heist Op den Berg organiseerde voor de tweede keer de wedstrijd. Het Zoo project van Media Noord kreeg een award in de rubriek “Interieur reclame & standenbouw”.  

Media Noord haalde een eervolle tweede plaats, na een project van de collega’s van Motief uit Oostende.

Frostbright : uniek concept

Dit project werd gerealiseerd met Frostbright, een in eigen huis ontwikkelde print techniek. De combinatie van een zeer specifieke glasfolie en de juiste print technieken zorgen voor een zeer duidelijk beeld, langs beide zijdes van het glas, zonder aan licht doorlating in te boeten. Deze folies worden voornamelijk geplaatst op glazen wanden van vergaderzalen. Maar nu dus een keertje in de Zoo van Antwerpen.

Nieuwe website

Dit Zoo project met zandstraalfolie staat ook zeer uitgebreid op de recente gelanceerde website http://www.zandstraalfolies.be/nl/zoo

Dit is een foto kijkwebsite met allemaal realisaties met zandstraalfolie, geplaatst door Media Noord Raamfolies uit Hoogstraten.

Terug naar overzicht