Anti Spy Folie voor FOD Buitenlandse Zaken in Brussel

Media Noord plaatst, sinds 1993, alle soorten spiegelfolies en spionagefolies, bedoeld voor hun anti inkijk effect. Nieuw is de antispy folie, o.a. geplakt bij de FOD Buitenlandse Zaken en bij de VIP ingang van de Europese Raad, in hartje Wetstraat in Brussel.  

De dispatching bij de FOD Buitenlandse Zaken was dag en nacht bemand, zeker constant corona reisadviezen gegeven worden.

De FOD Buitenlandse Zaken deed een beroep op Media Noord Raamfolies uit Hoogstraten voor de plaatsing van hun allernieuwste AntiSpyFolie op de ramen van de dispatching in de Karmelietenstraat in Brussel.

Deze hoog spiegelende glasfolie zorgt er zowel overdag als ’s nachts (dat is nieuw!) voor dat er niet naar binnen kan gekeken worden, terwijl de security nog altijd naar buiten kan kijken.

De unieke AntiSpyFolie is één van de nieuwste Media Noord Raamfolies.

Eerder werd deze folie ook al geplakt op de portiersruimte aan de VIP ingang van de Europese Raad

meer informatie hierover : https://www.medianoord.be/nieuwsbericht/media-noord-raamfolies-al-10-jaar-leverancier-bij-de-europese-raad-20211217

En bij ex premier Wilfried Martens : klik door naar https://www.medianoord.be/referentie/anti-spionagefiolie-wilfried-martens

#zienzondergezienteworden

Terug naar overzicht